تحقیق عوامل تهدیدکننده محیط زیست دریای خزر

دسته بندي : علوم انسانی » جغرافیا
دانلود تحقیق با موضوع عوامل تهدیدکننده محیط زیست دریای خزر،
در قالب word و در 15 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

نقش خزر در شکل دهی اکولوژیک منطقه
عوامل تهدیدکننده محیط زیست دریایی، هشدارهایی برای همکاری
منابع اصلی تهدیدکننده محیط زیست دریای خزر عبارت اند از
رسیدگی به مسائل زیست محیطی دریای مازندران بر اساس ترتیبات منطقه ای
و ...


بخشی از متن تحقیق:
نقش خزر در شکل دهی اکولوژیک منطقه:
خزر به عنوان بزرگ ترین دریاچه دنیا حقیقتاً شایسته آن است که نام دریای مازندران بر خود داشته باشد، زیرا به هیچ وجه با مفهوم جغرافیایی دریاچه از نظر وسعت قابل مقایسه نیست، به طوری که به تنهایی نزدیک به ۴۰ درصد مجموع مساحت دریاچه های دنیا را شامل می گردد و از سوپریور دومین دریاچه دنیا پنج برابر بزرگ تر است و نیز از مجموع خلیج فارس و دریای عمان وسعت بیشتری دارد.

این دریا از نظر تاریخی به طور کلی دو کارکرد بسیار مهم داشته است. در کارکرد اول به عنوان یک وسیله ارتباطی و یک شبکه عظیم حمل و نقل که سرزمینهای و مناطق مختلف را به هم مرتبط ساخته و وسیله ای مناسب و در دسترس جهت تماس و مراوده میان جوامع گوناگون فراهم آورده و در کارکرد دیگر دریا به عنوان یک ذخیره عظیم منابع مورد نیاز بشر، ذخایر تقریباً پایان ناپذیر و تجدید شونده ماهی و غذاهای دریایی و منابع دست نخورده ثروت های معدنی مطرح بوده است.

عوامل تهدید کننده محیط زیست دریایی، هشدارهایی برای همکاری:
عوامل گوناگونی محیط زیست حوزه دریای خزر را هدف گرفته است که هر یک از آن ها می تواند به نحوی فرسایش ایجاد کند که در نهایت امکان بهره برداری از منابع دریا از همگان سلب شود و یا چنین کاری را پرهزینه گرداند. برخی از این عوامل از یکدیگر ناشی و منتهی به مراحلی می شوند که در نهایت می تواند با هدف ها و منافع کشورهای واقع در این حوزه تداخل کرده و مانع از تحقق آنها گردد. انسان ها بخش کوچکی از تاریخ جهان را بخود اختصاص می دهند، اما تهدیدی عظیم و فوری نسبت به اکوسیستم خزر دارند. طبیعت می تواند از خود در برابر سطوح خاصی از آلودگی دفاع کند. اما هنگامی که فعالیت انسان میزان آلودگی را افزایش می دهد و در عین حال مانع از فرآیندهای پاکسازی طبیعی می گردد، فاجعه زیست محیطی آغاز می شود. در آخرین ماه سال ۲۰۰۳، دادگاهی در قزاقستان، بزرگترین سرمایه گذار در صنایع نفت در آسیای مرکزی و قفقاز یعنی تنگیزشورون اویل را به پرداخت ۷۱ میلیون دلار غرامت بخاطر تخریب محیط زیست در اثر انباشت میلیون ها تن سولفور در کناره خزر محکوم کرد ...
دسته بندی: علوم انسانی » جغرافیا

تعداد مشاهده: 9717 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 23

حجم فایل:40 کیلوبایت

 قیمت: 40,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل